20+ REȚETE DE TOAMNĂ (SĂRATE, DULCI, FĂRĂ GLUTEN) I Valerie’s Food

SUPĂ DE DOVLEAC CU LINTE ROȘIE I Rețetă + Video Legumele și lintea îi dă supei un gust profund și delicios. Acum că s-a mai răcit timpul, această supă e numai bună pentru a vă încălzi.

SUPĂ FINĂ DIN DOVLEAC COPT I Rețete + Video Această rețetă este extrem de sănătoasă datorită faptului că toate ingredientele se coc la cuptor și desigur este și super-delicioasă. Supa este atât de densă și cremoasă de se topește în gură.

CLĂTITE CROCANTE DE CARTOFI I Rețetă + Video Clătitele le puteți servi cu smântână, sosuri de diferite tipuri, somon afumat sau chiar și alături de o bucată de carne.

MUHAMMARA (PASTĂ DIN ARDEI DULCI) | Rețetă + Video Este o pastă foarte delicioasă, aromată și puțin crocantă datorită nucilor. Aceasta provine din SIRIA și este pregătită des în Orientul Mijlociu. 

HUMMUS CU DOVLEAC COPT I Rețetă + Video  Toamna, dovleacul este vedeta principală pe mesele oamenilor. Așa că vă îndemn să pregătiți acest aperitiv ușor de realizat, delicios și la sigur că îi veți impresiona pe prietenii voștri cu el.

LASAGNA CU DOVLEAC, URDĂ ȘI SPANAC Da, nu are carne dar te asigur că nici nu îi vei simți lipsa. Această rețetă este perfectă pentru o cină deosebită.

MORCOVIORI ÎN ALUAT I Rețetă + Video Schimbați pentru o clipă clasicii crenvurști în aluat și încearcați o rețetă mai sănătoasă de morcovi în aluat. Vă ofer o rețetă relativ nouă ce cu siguranță vă va impresiona plăcut.

PILAF CU CARNE DE VITĂ ȘI FRUCTE USCATE LA CUPTOR I Rețetă + Video Este o rețetă orientală care are un mod de pregătire rapid și puteți jongla cu ingredientele cum doriți, puteți adăuga sau scoate fructele uscate, puteți pune nuci, în loc de carne de vită puteți folosi carne de pui sau porc, alegerea vă aparține.

MINI PIZZA DE VINETE I Rețetă + Video  Perfecte pentru sezonul de vinete și nu doar. Sunt foarte delicioase și le puteți combina cu orice produse doriți. 

TARTĂ MOUSSE DE CĂTINĂ I Rețetă + Video Este o rețetă foooooarte delicioasă, mousse-ul este pufos și se topește în gură. Gustul acestei tarte este dulce acrișor și foarte fin.

GOGOȘELE CU MERE ȘI NUCI I Rețetă + Video  Sunt delicioase și pufoase, iar nucile le dau o textură mai crocantă. De asemenea puteți înlocui merele cu pere, prune sau chiar piersici.

TARTE TATIN (TARTĂ RĂSTURNATĂ CU MERE ȘI CARAMELĂ) Nu se pregătește greu și la capăt rezultaul e fenomenal. Aluatul este crocant, merele sunt moi și scăldate în caramelă cu gust de unt.

CHEC PUFOS CU IAURT ȘI MERE I Rețete + Video Acest chec îl pregătesc foarte des mai ales când se răcește timpul. Este ușor de pregătit și nu aveți nevoie de ingrediente sofisticate.

MERE UMPLUTE CU NUCI ȘI STAFIDE Această rețetă vă poate servi atât ca desert cât și ca un mic dejun gustos. Le puteți combina cu iaurt, înghețată sau pur și simplu cu ceai sau cafea. 

 

ȘTRUDEL DIN FOITAJ CU MERE I Rețetă + Video Se pregătește rapid, arată extraordinar, are o crustă crocantă și caramelizată, iar merele sunt moi, aromate cu portocală și scorțișoară.

PRĂJITURĂ ÎNTOARSĂ CU PERE ȘI CARAMELĂ I Rețetă + Video A ieșit o prăjitură de nedescris, delicioasă, perfectă cu o cafea sau cu un ceai.

CHEC DIN CIOCOLATĂ CU PERE ȘI MIGDALE | Rețetă + Video Este o rețetă delicioasă, ce nu conține gluten. Ciocolata și perele se potrivesc perfect una cu alta.

PERE FIERTE ÎN SIROP, SERVITE CU IAURT NATURAL ȘI MUSLI I Rețetă + Video Aceste PERE FIERTE pot servi atât ca mic dejun, cât și ca un desert delicios. Eu le-am servit cu iaurt natural, musli și miere, astfel am avut un mic dejun natural și plin de vitamine.

TARTĂ DE DOVLEAC CU FIRIMITURI DE NUCI I Rețetă + Video De la început mă gândeam să pregătesc o tartă simplă de dovleac, dar până la urmă am făcut-o mai interesantă și mai gustoasă. Nucile, dovleacul și scorțișoara se potrivesc perfect.

RULADĂ DE DOVLEAC | Rețetă + Video Această ruladă de dovleac este extraordinară, mai ales la o reuniune cu familia sau prietenii, la o ceașcă de cafea sau ceai. Este pufoasă, cremoasă și delicioasă.

CRUMBLE CU PRUNE I Rețetă + Video Această rețetă o puteți adapta după preferințele voastre cu orice tipuri de fructe sau pomușoare doriți.

CHEC CU MORCOVI ȘI NUCI I Rețetă + Video Este un chec foarte delicios, datorită morcovului checul a ieșit moale, iar coaja de portocală și scorțișoara i-a dat o aromă extraordinară. 

LAPTE DE MIGDALE I Rețetă + Video Ați știut că laptele de migdale este mai benefic decât cel de de vacă? Chiar dacă este sărac în proteine, laptele de migdale ajută la susținerea musculaturii printr-un conținut bogat de minerale.

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*