Despre

Despre mine:

 

Mulți gătesc din necesitate, unii din obligație iar puțini din plăcere.

  Încă de mică eram pasionată de emisiuni, poze și discuții culinare. Vroiam să gătesc, însă mama îmi spunea „Nu trebuie, o să reușești să gătești când vei crește mare”. În clasa a 8-a, împreună cu două prietene am filmat o emisiune culinară în care am gătit un tort delicios (îmi pare rău că am pierdut filmarea). Acum 3 ani am început să experimentez, să gătesc mai des și să fotografiez bucatele din unghiuri neobișnuite și sunt convinsă că primesc un rezultat original.

  Am început să încarc poze culinare pe Instagram, acolo am primit primele aprecieri și primele rugăminți de a mă împărți cu rețete. Am înțeles că pentru a crește am nevoie să interacționez cu lumea pe rețele de socializare și de a propune variantele mele de rețete și poze. Astfel, la îndemnarea logodnicului meu, părinților și prietenilor, am fondat blogul „Valerie’s Food” la data de 10 mai 2015. Acest proiect este o parte din mine. Vreau să demonstrez că nu este greu să gătești și că mâncarea facută acasă este cea mai gustoasă.

  Cei care mă inspiră sunt: Jamie Oliver, Gordon Ramsay, Nigella Lawson, Laura Vitale și alți bucătari.


Despre Valerie’s Food

  Este un proiect relizat de către mine și de Maxim (logodnicul meu). L-am lansat la data de 10 mai 2015 pe facebook, după care am înțeles că avem nevoie de ceva mai mult și am lucrat zi și noapte pentru a lansa site-ul oficial „Valerie’s Food” (05.08.2015).

Ce înseamnă „Valerie’s Food” ?!

  Rețete ușor de preparat și gustoase din bucătăria tradițională și internațională. Decorații în stil modern, vintage și în dependență de sezon. Vesela o aleg cu atenție sporită, pentru a evidenția culoarea și forma preparatelor culinare. Iar pozele sunt realizate în exclusivitate de mine. 

Valerie