SMOOTHIE CU KIWI, MĂR, ȚELINĂ ȘI SPANAC

Bună ziua dragi cititori. Astăzi am pentru voi o rețetă de smoothie cu o varietate de vitamine. Să vă specific câteva beneficii pe care le are această băutură. Un singur fruct de kiwi poate asigura până la 95% din necesarul zilnic al organismului de vitamina C. Merele sunt o sursă puternică de potasiu, ceea ce susține sănătatea inimii. Tulpina de țelină este o sursa excelentă de vitamine K, C, A, B6 si B2 și are un conținut ridicat de minerale, respectiv potasiu, mangan, calciu, cupru, fosfor si magneziu. Întărește sistemul imunitar, reduce tensiunea arterială, menține colesterolul, combate cancerul și are multe alte beneficii pentru organism. Vorbind despre mere, acestea pot preveni apariția unor grave probleme de sănătate și de asemenea pot reduce riscurile de îmbolnăviri. Spanacul previne și tratează anemia și are multe alte proprietăți pentru organismul nostru. Să fac o concluzie la cele scrise mai sus, deci această băutură ne oferă energie pentru întreaga zi, plus la aceasta previne multe boli care pot înrăutăți sănătatea noastră. Nu ezitați să pregătiți acest smoothie, vă doresc o zi cât mai gustoasă și poftă bună.

IMG_5029site

 

Ingrediente:

  • 1 măr verde (circa 200 gr.)
  • 2 kiwi (circa 200 gr.)
  • 1 tulpină de țelină (circa 150 gr.)
  • 20 gr. – spanac înghețat sau proaspăt
  • 200 ml. – apă

 

Dificultate: Mică

Timp de pregătire: 2 minute

Timp de gătire: 15 secunde

Timp total: 2 minute și 15 secunde

Număr de porții: 2

Mod de preparare:

  1. Curăță kiwi de coajă și taie-le în jumătate. Scoate semințele din măr și taie-l în patru. Rupe țelina în mucăți mari.
  2. Pune toate ingredientele în robotul de bucătărie NUTRIBULLET și anume în bolul mare de 0.7l. răsucește bolul cu lama dublă și pune-l în baza cu motor puternic și mixează circa 15 secunde sau până ce toate ingredientele s-au mărunțit complet.
  3. Toarnă smoothie în pahare și servește-l imediat.

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*