SMASHED BURGER

Dacă aș deschide mâine un restaurant, acest burger la sigur ar fi în meniu.

SMASHED BURGER

Recipe by Valerie’s Food
0.0 from 0 votes

Ingrediente pentru 4 burgere:

  • 640 g tocătură de vită

  • 4 chifle pentru burger

  • 8 felii de brânză cheddar

  • 1 roșie mare tăiată felii subțiri

  • 1 linguriță unt ghee sau 1 lingură ulei de măsline

  • Sare și piper negru

  • Pentru sos:
  • 3 linguri ketchup

  • 2 linguri maioneză

  • 1 linguriță muștar

  • 1 castravete murat

  • 1/4 ceapă

Directions

  • Formez bile a câte 80g fiecare.
  • În tigaia încinsă pun unt ghee sau un pic de ulei. Pun 2 bile, le acopăr cu foaie de copt și le aplatizez cu un obiect greu. Condimentez carnea cu sare, piper și prăjesc 2 minute.
  • Le întorc pe partea cealaltă, condimentez cu sare, adaug brânză cheddar, torn câțiva stropi de apă, acopăr cu capac și mai gătesc 2 minute.
  • Le suprapun una peste alta și le scot din tigaie.
  • După rumenesc chiflele.
  • Pentru sos am nevoie de ketchup, maioneză, muștar, ceapă și castravete murat ambele tăiate mărunt și amestec.
  • Baza chiflei o ung cu sos, adaug carnea, deasupra pun felii de roșie, ung și partea de sus cu sos, apoi o suprapun.
  • Neapărat încercați acest burger, la sigur o să vă impresioneze. Pe cât de simplu se prepară, pe atât de delicios este.

Recipe Video

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*