PUI PAD THAI | Rețetă+Video

Bună ziua dragi pofticioși. Astăzi am pregătit faimoasa rețetă de Pui Pad Thai. O rețetă foarte ușor și rapid de preparat. Este extreme de delicioasă și se servește fierbinte. Sper să vă placă această rețetă și să o pregătiți cu plăcere. Vă doresc să aveți în continuare o zi cât mai gustoasă și poftă bună!

Ingrediente:

  • 1 pachet – tăieței de orez
  • 1 Piept de pui
  • 2 ouă
  • Sos Pad Thai sau Sos de soia
  • Sos Sambal
  • 1 Morcov
  • 1 Ardei roșu
  • 2 Ardei galbeni
  • Ulei de floarea soarelui sau Ulei de soia
  • Sare și piper negru

Ingredients

  • 50 g – alune prăjite
  • 1 lime
  • Pătrunjel
  • Ceapă verde

Mod de preparare:

  1. Mai întâi de toate taie pieptul de pui cubulețe sau fâșii mici.
  2. Feliază morcovul cu un cuțit pentru curățat legumele. Taie feliile în două, apoi fâșii cât mai subțiri. De asemenea taie fâșii și ardeii.
  3. Încinge bine un wok sau o cratiță medie spre mare care nu lipește. Între timp mărunțește un pic alunele.
  4. Adaugă cubulețele de piept de pui în wok și călește-le. Amestecă din când în când, timp de 4-5 minute.
  5. După care adaugă fâșiile de ardei și usturoiul tocat. Asezonează cu sare și prăjește totul încă 2 minute. Adaugă jumătate de linguriță de sos sambal și un cățel de usturoi tocat, amestecă încă un minut.
  6. Sparge un ou de găină în wok și continuă să amesteci energic, după care adaugă tăițeii de orez prealabil înmuiați în apă și de asemenea adaugă 2 linguri de apă.
  7. După 2 minute toarnă 4-5 linguri de sos pad thai și mai prăjește totul circa 6 minute.
  8. Cu un minut înainte să fie gata, adaugă morcovul feliat mai devreme pentru a obține o notă crocantă.
  9. Aranjează într-un bol Puiul Pad Thai, decorează cu alune mărunțite, ceapă verde și servește-l fierbinte cu limetă. Poftă Bună!

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*