PUI CROCANT CU ROȘII ȘI BURRATA | Rețetă+Video

PUI CROCANT CU ROȘII ȘI BURRATA

Recipe by Valerie’s Food
0.0 from 0 votes

Ingrediente:

  • 600 g piept de pui

  • 3 ouă

  • 4 linguri făină

  • 100 g pesmeți măcinați

  • 1 linguriță usturoi uscat

  • 7-8 linguri ulei de măsline

  • 600 g roșii cherry

  • 1 cățel de usturoi

  • 3-4 frunze de busuioc

  • 1 lingură cremă de oțet balsamic

  • 2 burrata

  • Sare și piper negru

Mod de preparare:

  • Bat bine pieptul de pui. Îl asezonez cu sare și piper negru.
  • Condimentez pesmeții cu sare, piper negru, usturoi uscat și amestec.
  • Trec pieptul de pui prin făină, apoi prin ou și la final îl acopăr bine cu pesmeți.
  • Torn ulei de măsline în tigaie, adaug fileurile de pui și le prăjesc pe ambele părți câte 4 minute.
  • Scot bucățile pe prosop de hârtie să se scurgă excesul de ulei.
  • Într-o altă tigaie torn ulei, adaug roșiile, zdrobesc usturoi, pun busuioc proaspăt, cremă de oțet balsamic și gătesc la foc mare 3-4 minute.
  • Servesc fileul de pui cu roșii și burrata cremoasă. Stropesc cu ulei de măsline și decorez cu busuioc.
  • Această combinație e formidabilă. Sper să vă placă și vouă rețeta. Poftă bună!

Rețetă video

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*