PĂSTĂI ÎN SOS CREMOS CU BACON CROCANT

PĂSTĂI ÎN SOS CREMOS CU BACON CROCANT

Recipe by Valerie’s Food
0.0 from 0 votes

Ingrediente:

  • 500-600 g păstăi verzi

  • 200 g bacon

  • 5-6 căței de usturoi

  • 250 ml frișcă pentru gătit

  • 50 g parmezan

  • Sare și piper

Mod de preparare:

  • Rup capetele păstăilor și pe cele mai lungi le rup în două.
  • Din moment ce apa a început a clocoti, adaug sare, păstăile și le fierb 4-5 minute.
  • Într-o tigaie încinsă adaug baconul și îl rumenesc 4-5 minute sau până devine crocant.
  • Îl scot din tigaie, adaug usturoi, frișcă, parmezan, sare, piper și amestec.
  • În sos adaug păstăile, un pic de apă și le gătesc încă 4-5 minute.
  • Le transfer pe un platou și torn deasupra tot sosul până la ultima picătură.
  • La final decorez cu bacon crocant.
 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Valeria Țurcan (@valeriesfood)

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*