OMLETĂ PUFOASĂ

OMLETĂ PUFOASĂ

Recipe by Valerie’s Food
0.0 from 0 votes

Ingrediente:

  • 6 ouă

  • 50 g – smântână

  • 50 g – cașcaval

  • 1 – zucchini mic

  • 30 g – unt

  • 1 lingură – ulei de măsline

  • Sare și piper

Directions

  • Pune tigaia la încins.
  • Taie dovlecelul semicercuri.
  • Pune în tigaie unt și un pic de ulei.
  • Adaugă dovlecelul, sare și gătește 4-5 minute.
  • Între timp sparge ouăle în bol, taie cubulețe cașcavalul și adaugă-le peste ouă.
  • Pune smântână, sare, piper negru și mixează.
  • Toarnă mixtura în tigaie, acoperă cu capac și lasă să se gătească la foc mic aproximativ 20 de minute.
  • Desigur poți să adaugi în această omletă orice îți trece prin cap. A ieșit pufoasă și foarte delicioasă. Sper să vă placă și vouă!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valeria Țurcan (@valeriesfood)

 

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*