FROSE CU CĂPȘUNI

FROSE CU CĂPȘUNI

Recipe by Valerie’s Food
0.0 from 0 votes

Ingrediente:

  • 300 g 300 – căpșuni

  • 500 ml 500 – Rară Neagră Rosé

  • 6-7 6-7 – cuburi de gheață

Mod de preparare:

  • Mai devreme am congelat căpșuni de sezon. Le transfer în bolul unui robot de bucătărie.
  • La fel am nevoie de vin rose.
  • După ce am mixat vinul cu căpșunile, trec băutura printr-o sită măruntă.
  • Pun gheață în același bol, torn băutura și mai mixez un minut. Torn frose în pahare și decorez cu căpșuni.
  • În caz că vă plac băuturile mai dulci puteți adăuga inițial puțin zahăr. Sper să vă placă.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Valeria Țurcan (@valeriesfood)

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*