CEAPĂ MARINATĂ

CEAPĂ MARINATĂ

Recipe by Valerie’s Food
5.0 from 3 votes

Ingrediente:

  • 3 3 – cepe

  • 250 ml 250 – oțet de mere

  • 100 ml 100 – apă plată

  • 1,5 linguriță 1,5 – sare

  • 1 lingură 1 – miere sau zahăr

  • 2-3 2-3 – frunze de dafin

  • 1 linguriță 1 – boabe de muștar

Mod de preparare:

  • Torn în cratiță oțetul, adaug apă plată, frunze de dafin, boabe de muștar, sare, miere și pun la foc.
  • Între timp tai felii subțiri ceapa.
  • Din moment ce apa a început a clocoti mai fierb 2-3 minute.
  • Aranjez ceapa în borcane (de 350ml).
  • Torn în borcane lichidul fierbinte împreună cu frunzele de dafin și boabele de muștar.
  • Acopăr cu capac și las să se răcească la temperatura camerei o oră după care o pot mânca, o păstrez la frigider până la 2 săptămâni.
  • Ador să pun această ceapă în salate, sandwich-uri să o servesc cu carne și pește. Sper să vă placă și vouă. Poftă bună!

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*