MOUSSE DE ZMEURĂ LA PAHAR

Bună ziua dragi pofticioși. Astăzi am pregătit MOUSSE DE ZMEURĂ LA PAHAR, e delicios, aerat, proaspăt și se topește în gură.

MOUSSE DE ZMEURĂ LA PAHAR

Recipe by Valerie’s Food
0.0 from 0 votes

Ingrediente:

  • 250 g zmeură

  • 150 ml smântână dulce pentru frișcă 35%

  • 100-120 g zahăr pudră

  • 7 g gelatină

  • 30 ml lapte

Mod de preparare:

  • Pun zmeura în bolul unui robot de bucătarie, adaug zahăr pudră și mixez.
  • Trec piureul prin sită.
  • Adaug gelatină în lapte, amestec și las să se umfle. Pun gelatina pentru 25 secunde la microunde, apoi o adaug în piureu și amestec.
  • Torn frișcă în bol și mixez până devine mai densă.
  • Adaug frișca în piureu și amestec cu mișcări largi.
  • Transfer mousse-ul în pahare și pun la frigider pentru 1 oră.
  • Decorez mousse-ul cu zmeruă și mentă.

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*