MUFFINS PENTRU MICUL DEJUN

Bună dimineața dragii mei. Astăzi am pregătit un mic dejun sățios și delicios. Se fac extrem de ușor, este ceva neobișnuit și ceva care îi atrage pe toți la masa de dimineață. Sper vă v-am făcut poftă și că veți pregăti aceste muffins-uri. Eu vă doresc o zi cât mai frumoasă și poftă bună.

Ingrediente:

  • 4 ouă de găină
  • 1 lingură – smântână
  • 1 legătură de spanac
  • 50-60 gr. șuncă (sau bacon)
  • 100 gr. – mozzarella (sau orice alt cașcaval dorești)
  • Ulei de măsline sau de floarea soarelui
  • Sare și piper negru

Mod de preparare:

  1. Încinge tigaia la foc mediu cu o lingură de ulei. Deasupra adaugă șunca tăiată cubulețe, rumenește-o puțin. După care adaugă spanacul tăiat în bucăți mari. Călește tot circa 1-2 minute. Ia tigaia de pe foc și las-o într-o parte până te ocupi de celelalte ingrediente.
  2. Într-un bol sparge ouăle, adaugă smântâna și condimentează cu sare și piper. Mixează totul energic, până ce compoziția se omogenizează.
  3. Unge cu ulei 6 “cuibușoare” din tava specială pentru muffinsuri.
  4. Adaugă în ele toată compoziția de șuncă cu spanac pregătită mai devreme. Peste ea pune cașcaval ras și toarnă mixtura de ouă până ve-i umple “cuibușoarele”.
  5. Pune muffinsurile în cuptorul preâncălzit la 190 de grade C și coacele 15-18 minute.

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*