ÎNGHEȚATĂ DIN SUC DE PORTOCALE CU CĂPȘUNI ȘI MENTĂ

O rețetă de înghețată ușor de preparat, ce conține puține calorii și e potrivită pentru o zi călduroasă de vară.

Ingrediente:

  • 400 gr. – suc de portocale
  • 10-12 căpșuni
  • 12 frunze de mentă

Mod de preparare:

  1. Spală și taie felii căpșunile.
  2. Ai nevoie de forme pentru înghețată sau orice alte forme (poți folosi chiar și pahare de plastic), ai nevoie de bețe speciale pentru înghețată (poți folosi și pe cele salvate de la înghețata de la magazin).
  3. Umple formele cu suc de portocală lăsând cam 2 cm. de la margini, pune feliile de căpșuni (4-5 felii la o formă) și câte 4 frunze de mentă.
  4. Pune mai întâi recipientele la congelator până se face textura puțin solidă (30 minute) apoi înfinge bețișoarele, după care mai ai nevoie de 2-3 ore pentru ca înghețata să fie congelată.
  5. Ca să poți scoate înghețata din recipiente, scufundă pentru câteva secunde baza în apă fierbinte.

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*