GOFRE SĂRATE CU CAȘCAVAL | Rețetă+Video

GOFRE SĂRATE CU CAȘCAVAL

Recipe by Valerie’s Food
0.0 from 0 votes

Știu că mai mulți dintre voi le preferați pe cele dulci dar vă îndemn să le pregătit și pe acestea, că asigur că o să vă cucerească instant.

Ingrediente:

  • 150 g iaurt grecesc 2%

  • 100 g cașcaval

  • 200 ml lapte

  • 1 ou

  • 70 g unt topit

  • 200 g făină

  • 1 linguriță cu vârf praf de copt

  • Un pic de sare

  • Ulei pentru unt

Mod de preparare:

  • Într-un bol pun iaurt grecesc, torn lapte, adaug ou, torn unt topit și mixez.
  • Apoi pun făină, praf de copt, sare și mixez până dispar cocoloașele.
  • La final adaug cașcaval răzuit și îl încorporez.
  • Odată ce aparatul pentru gofre s-a încălzit destul, ung un pic cu ulei și adaug câte o lingură plină de aluat.
  • Las un pic întredeschis aparatul ca să aibă unde crește gofrele. Le gătesc 4-5 minute.
  • De data aceasta le servesc cu cremă de brânză, avocado, rucola, ou poșat și somon slab sărat.
  • Ador aceste gofre, sunt delicioase și le pot mânca cu orice doresc. Sper să vă placă și vouă, poftă bună!

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*