Bună ziua dragi cititori. Astăzi am pregătit niște cupcake-uri speciale de vară. Sunt foarte răcoritoare și potrivite pentru zilele caniculare. Nu veți avea mult de lucru la ele și sunt extreme de gustoase. Sper să vă placă rețeta mea de astăzi și să o pregătiți cu plăcere. Vă doresc în continuare o zi cât mai gustoasă și poftă bună!
Ingrediente:
- 200 gr. – mousse de ciocolată Sandra
- 200 gr. – mousse de căpșuni Sandra
- 200 gr. – mousse de vanilie Sandra
- 100 gr. – biscuiți cu cacao
- 50 gr. – unt topit
- 300 ml. – smântână
Pentru decor:
- Căpșuni proaspete
- Ciocolată
Mod de preparare:
- Scoate mousse–ul din congelator.
- Sfărâmă biscuiții într-un blender și adaugă untul topit. Mixează până biscuiții se vor sfărâma complet, iar cele două ingrediente se vor combina (textura se aseamănă cu nisipul umed).
- Așează foițele de copt în tava specială pentru cupcakes și pune în fiecare foiță câte o linguriță (cu vârf) de bicuiți cu unt și presează bine.
- Pune o lingură de mousse de ciocolată deasupra la bicuiții presați, și întinde-l uniform. După care pune deasupra o lingură de mousse de căpșuni și la fel întinde-l uniform, iar pe ultimul strat pune o lingură de mousse de vanilie și procedează la fel cum ai făcut cu straturile anterioare. După care pune cupcake-urile la congelator pentru 2 ore.
- Lucrează repede: Scoate cupcake-urile din congelator și transferă frișca bătută într-o seringă sau într-un sac de patiserie. Decorează circular fiecare cupcake lăsând puțin loc pe la margini.Ulterior decorează cu câte o felie de căpșună și cu ciocolată neagră sau cu ciocolată cu lapte. Poftă bună!