CARTOFI NOI

Au apărut cartofii noi! Se găsesc în piață, la tarabe, în supermarket-uri și chiar la magazinul din colț și nici nu sunt foarte scumpi. Cumpără cartofi noi în cantități mici și pregătește-i imediat deoarece sunt foarte sensibili, se deshidratează  ușor. Cartofii noi au coaja foarte subțire, de aceea nutriționiștii ne sfătuiesc să-i consumăm cu tot cu coajă deoarece aici se află cele mai mari cantități de minerale, vitamine si nutrienți atât de necesari organismului în această perioadă. Spală-i bine cu un burete aspru si gătește-i cu tot cu coajă. Coaja de cartof protejează inima si sistemul vascular.

Cartofii noi conțin cantităti foarte mari de vitamina C, care stimulează întreg sistemul imunitar. De asemenea, cartofii noi sunt bogați și în vitamina B, acid folic si minerale esențiale precum potasiu, magneziu și fier.

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*