TOAST CU CREMĂ DE BRÂNZĂ ȘI CĂPȘUNI

Dacă duceți lipsă de timp, dar vă place să gătiți și adorați deserturile, atunci această rețetă e ceea ce aveți nevoie. Un desert de vară care e simplu de preparat și gustos.

Ingrediente:

  • 200 gr. – căpșuni
  • 1 linguriță – suc de lămâie
  • 1/2 linguriță – zahăr pudră
  • 100 gr. – cremă de brânză

Mod de preparare:

  1. Spală căpșunile și îndepărtează frunzele. Taie-le în 2 sau în 4 (în dependență de mărimea căpșunei). Pune-le într-un bol și presară-le cu zahăr și suc de lămâie. Amestecă și lasă-le să stea circa 10-15 minute.
  2. Prăjește feliile de pâine în cuptor sau pe o tigaie până primești o culoare aurie.
  3. Întinde un strat gros de cremă de brânză pe pâinea prăjită.
  4. Peste crema de brânză, adaugă căpșuni și puțin suc rămas de la ele.

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*