Dacă duceți lipsă de timp, dar vă place să gătiți și adorați deserturile, atunci această rețetă e ceea ce aveți nevoie. Un desert de vară care e simplu de preparat și gustos.
Ingrediente:
- 200 gr. – căpșuni
- 1 linguriță – suc de lămâie
- 1/2 linguriță – zahăr pudră
- 100 gr. – cremă de brânză
Mod de preparare:
- Spală căpșunile și îndepărtează frunzele. Taie-le în 2 sau în 4 (în dependență de mărimea căpșunei). Pune-le într-un bol și presară-le cu zahăr și suc de lămâie. Amestecă și lasă-le să stea circa 10-15 minute.
- Prăjește feliile de pâine în cuptor sau pe o tigaie până primești o culoare aurie.
- Întinde un strat gros de cremă de brânză pe pâinea prăjită.
- Peste crema de brânză, adaugă căpșuni și puțin suc rămas de la ele.