Taie chiflele în 2, pune-le cu tăietura în jos pe tigaia grill încinsă și rumenește-le un pic;
Toacă fileul de pește cu un cuțit bine ascuțit cât mai mărunt;
Taie cubulețe mici ardeii dulci și ceapa roșie. La fel taie mărunt și mărarul;
Adaugă mărarul împreună cu legumele tocate peste tocătura de pește, adaugă pesmeți, sare, piper, amestecă și formează chiftele de dimensiunea chiflelor pentru burger;
Toarnă ulei în tigaia grill încinsă, adaugă chiftelele și prăjește-le pe ambele părți câte 4-5 minute;
Pregătește sosul: pune iaurtul într-un bol, adaugă castraveți tăiați mărunt, mărar tocat, usturoi răzuit, sare, piper, ulei de măsline și amestecă;
Unge partea de jos a chiflei cu sos, aranjează o frunză de salată, pune chifteaua iar deasupra o felie de roșie, unge și cealaltă jumătate de chiflă cu sos și acoperă burgerul.
Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood
Rețete ușor de preparat și gustoase din bucătăria tradițională și internațională. Decorații în stil modern, vintage și în dependență de sezon. Vesela o aleg cu atenție sporită, pentru a evidenția culoarea și forma preparatelor culinare. Iar pozele sunt realizate în exclusivitate de mine.