BRUSCHETTE CU MAZĂRE VERDE ȘI BRÂNZĂ DE VACI

Astăzi vă prezint o rețetă gustoasă cu mazăre verde, sper să vă placă.

Ingrediente:

  • 6 felii – dintr-o baghetă
  • 100 gr. – mazăre verde
  • 80 gr. – brânză de vaci
  • 6 frunze – mentă
  • Ulei de măsline
  • Sare și piper negru

Mod de preparare:

  1. Fierbe mazărea în apă clocotită timp de 2-3 minute. Scurge apa şi pune mazărea într-un bol. Zdrobeşte-o puțin și condimentează cu sare și piper negru după gust. Las-o la o parte până te ocupi de celelalte ingrediente.
  2. Rumenește feliile de pâine în cuptor sau pe o tigaie până ce primeşti o culoare aurie.
  3. Mixează brânza de vaci cu puțină sare și piper până devine cremoasă.
  4. Întinde pe fiecare felie de pâine brânza cremoasă, apoi mazărea zdrobită, decorează cu câte o frunzuliță de mentă şi stropește fiecare bruschettă cu ulei de măsline. Poftă bună.

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*