Cine mai adoră Biscotti Cantuccini? Sunt demențiali și ușor de preparat 😍🤤
View this post on Instagram
Ingrediente:
- 120g – unt moale
- 200g – făină
- 150g – zahăr
- 100g – nuci tăiate mărunt
- 70g – fructe uscate (merișoare, rachițele, mango, ananas)2 ouă
- 2 lingurițe – praf de copt
- 1 linguriță – esență de vanilie
- Un praf de sare
Mod de preparare:
- Pun untul moale în bol, adaug zahăr, esență de vanilie și amestec.
- Pun ouăle și mixez.
- Adaug făina, praful de copt, sare și încorporez.
- Răzuiesc coaja de portocală, pun nuci, fructe uscate și amestec.
- Împart aluatul în două și îl transfer pe tava de copt tapetată cu foaie de copt.
- Îmi pudrez mâinile cu făină și modelez din ambele bucăți câte un dreptunghi de aproximativ 8 cm lățime și 20 cm lungime.
- Pun tava la 180 grade C pentru 20-25 minute.
- Scot tava din cuptor las 10-15 minute sa se răcească și tai felii de 1-2 cm grosime.
- Aranjez biscuiții pe tavă și îi întorc la cuptor pentru încă 10 minute sau până se rumenesc frumos.
- Biscotti au ieșit aromați, crocanți și delicioși.