BISCOTTI CANTUCCINI

Cine mai adoră Biscotti Cantuccini? Sunt demențiali și ușor de preparat 😍🤤

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valeria Țurcan (@valeriesfood)

Ingrediente:

  • 120g – unt moale
  • 200g – făină
  • 150g – zahăr
  • 100g – nuci tăiate mărunt
  • 70g – fructe uscate (merișoare, rachițele, mango, ananas)2 ouă
  • 2 lingurițe – praf de copt
  • 1 linguriță – esență de vanilie
  • Un praf de sare

Mod de preparare:

  1. Pun untul moale în bol, adaug zahăr, esență de vanilie și amestec.
  2. Pun ouăle și mixez.
  3. Adaug făina, praful de copt, sare și încorporez.
  4. Răzuiesc coaja de portocală, pun nuci, fructe uscate și amestec.
  5. Împart aluatul în două și îl transfer pe tava de copt tapetată cu foaie de copt.
  6. Îmi pudrez mâinile cu făină și modelez din ambele bucăți câte un dreptunghi de aproximativ 8 cm lățime și 20 cm lungime.
  7. Pun tava la 180 grade C pentru 20-25 minute.
  8. Scot tava din cuptor las 10-15 minute sa se răcească și tai felii de 1-2 cm grosime.
  9. Aranjez biscuiții pe tavă și îi întorc la cuptor pentru încă 10 minute sau până se rumenesc frumos.
  10. Biscotti au ieșit aromați, crocanți și delicioși.

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*