TIRAMISU CU MURE LA PAHAR

Îți propun astăzi cel mai ușor tiramisu gătit vreodată. Prepararea lui îți ia 5 minute, nu mai mult. Dar gustul … vai ce gust, de nu-l pot reda prin cuvinte. Această interacțiune de mure, cremă și pișcoturi, îți lasă gura apă. Te îndemn să îl încerci, nu ezita pentru că nimic nu se compară cu aceast desert uimitor.

Ingrediente:

  • 250 gr. – mascarpone
  • 2 gălbenușuri ouă de găină
  • ½ păstaie de vanilie sau ½ linguriță – esență de vanilie
  • 3 linguri – zahăr pudră
  • 12 pișcoturi
  • 300 gr. – mure

Pentru decor:

  • Ciocolată neagră sau cu lapte (rasă)

Mod de preparare:

  1. Mixează bine gălbenușurile cu zahărul, circa 1-2 minute sau până ce se primește o masă spumoasă. Adaugă mascarponele, vanilia și mixează încă 1–2 minute, până când se va încorpora și va deveni cremoasă.
  2. Poziționează crema în cănuțe mici sau păhăruțe. Rade ciocolată deasupra și dă-le la rece pentru cel puțin 30 de minute.
  3. Servește crema de tiramisu cu mure și pișcoturi.

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

One Comment

  1. Pingback: 9 REȚETE DULCI DE SĂRBĂTORI – Valerie's Food

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*