Acest sandwich este unul sănătos și extrem de gustos. Este ușor de gătit și poate fi preparat în orice perioadă a anului. Te îndemn să pregătești această rețetă, cu siguranță vei fi surprins plăcut de varietatea de gusturi ce ți-o oferă acest sandwich.
Ingrediente:
- 1 sfeclă roșie (mare)
- 6 felii pâine de casă sau colac
- 150 gr. – cremă de brânză
- O mână de rucola
- Sare și piper negru
Mod de preparare:
- Fierbe sfecla roșie circa 25 de minute sau până ce devine moale.
- Scoate sfecla roșie din apă și las-o să se răcească complet. Curăț-o de coajă și taie-o rondele subțiri. Asezoneaz-o cu sare și piper după gust.
- Spală bine rucola sub jet de apă rece, zvânt-o și taie-o mășcat.
- Unge 2 felii de pâine cu cremă de brânză. Pe una din ele așează rondelele de sfeclă roșie și rucola, acoperă cu cealaltă felie unsă. Fă același lucru cu celelalte ingrediente.
- Încinge tigaia la foc mediu.
- Pune sandwichiuri-le pe tigaie și rumenește-le pe ambele părți. Scoatele de pe tigaie, taie-le în două și servește-le cu plăcere. Poftă bună.
Sugestii:
- Pentru crema de brânză pregătită în casă: Pune brânza de vaci (moale) într-un castron și freac-o până devine omogenă. Condimentează cu sare și piper după gust. Amestecă până obții o consistență cremoasă și omogenă.