SANDWICH CU CREMĂ DE BRÂNZĂ, SFECLĂ ROȘIE ȘI RUCOLA

Acest sandwich este unul sănătos și extrem de gustos. Este ușor de gătit și poate fi preparat în orice perioadă a anului. Te îndemn să pregătești această rețetă, cu siguranță vei fi surprins plăcut de varietatea de gusturi ce ți-o oferă acest sandwich.

Ingrediente:

  • 1 sfeclă roșie (mare)
  • 6 felii pâine de casă sau colac
  • 150 gr. – cremă de brânză
  • O mână de rucola
  • Sare și piper negru

Mod de preparare:

  1. Fierbe sfecla roșie circa 25 de minute sau până ce devine moale.
  2. Scoate sfecla roșie din apă și las-o să se răcească complet. Curăț-o de coajă și taie-o rondele subțiri. Asezoneaz-o cu sare și piper după gust.
  3. Spală bine rucola sub jet de apă rece, zvânt-o și taie-o mășcat.
  4. Unge 2 felii de pâine cu cremă de brânză. Pe una din ele așează rondelele de sfeclă roșie și rucola, acoperă cu cealaltă felie unsă. Fă același lucru cu celelalte ingrediente.
  5. Încinge tigaia la foc mediu.
  6. Pune sandwichiuri-le pe tigaie și rumenește-le pe ambele părți. Scoatele de pe tigaie, taie-le în două și servește-le cu plăcere. Poftă bună.

Sugestii:

  • Pentru crema de brânză pregătită în casă: Pune brânza de vaci (moale) într-un castron și freac-o până devine omogenă. Condimentează cu sare și piper după gust. Amestecă până obții o consistență cremoasă și omogenă.

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*