SANDWICH CU BRÂNZĂ DE VACI, RIDICHE ȘI CEAPĂ VERDE

Bună ziua dragi cititori. Astăzi vă propun să gătiți un sandwich cu brânză de vaci, ridiche și ceapă verde. Este o rețetă simplă și bogată în vitamine. Încercați-o și nu ezitati să savurați roada primăverii. Eu vă doresc o zi cât mai gustoasă și poftă bună!

IMG_9106site 

Ingrediente:

  • 4 felii – pâine de secară cu susan
  • 100 gr. – brânză proaspătă de vaci
  • 4 ridichi (mari)
  • Un fir de ceapă verde
  • Câteva frunze de untișor (sau frunze de pătrunjel)
  • 2 linguri – ulei de măsline
  • Sare și piper negru

anigif

Mod de preparare:

  1. Prăjește feliile de pâine în cuptor sau pe tigaie până primești o culoare aurie.
  2. Pune brânza într-un castron și freac-o până devine omogenă. Condimentează cu sare și piper după gust, apoi stropește cu ulei de măsline. Amestecă până obții o consistență cremoasă, omogenă.
  3. Spală bine ridichea, ceapa verde și frunzele de untișor, apoi usucă-le (plasându-le într-un șervețel de hârtie). Feliază ridichea și ceapa verde.
  4. Întinde crema pe feliile de pâine prăjită și așează deasupra ridichea și inelușele de ceapă. Presară cu câteva frunze de untișor și stropește deasupra cu ulei de măsline. Poftă bună.

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*