O rețetă care vă poate face weekend-ul mai frumos și mai sănătos, o salată italiană care vă va împrospăta.
Ingrediente:
- 600 gr. – roșii mici sau cherry
- 200 gr. – biluțe de mozzarella
- 15-20 – frunze de busuioc proaspăt
- 2 linguri – ulei de măsline
- 2 linguri – oțet balsamic
- Sare și piper negru
Mod de preparare:
- Încinge bine grătarul.
- Spală roșiile și usucă-le cu șervețele de hârtie. Taie-le jumătăți și așează-le pe grătar cu partea tăiată în jos și lasă-le să se coacă în jur de 4-5 minute, până când va prinde urme înnegrite de grătar.
- Scoate roșiile de pe grătar și așează-le pe un platou plat, după care amplasează haotic mozzarella și frunzele de busuioc. Stropește-le cu ulei de măsline și oțet balsamic, iar la sfârșit asezonează cu sare și piper după gust. Poftă bună.
Sugestii:
- În loc de grătar poți folosi și o tigaie grill.
