SALATĂ CAPRESE LA GRĂTAR

O rețetă care vă poate face weekend-ul mai frumos și mai sănătos, o salată italiană care vă va împrospăta.

Ingrediente:

  • 600 gr. – roșii mici sau cherry
  • 200 gr. – biluțe de mozzarella
  • 15-20 – frunze de busuioc proaspăt
  • 2 linguri – ulei de măsline
  • 2 linguri – oțet balsamic
  • Sare și piper negru

Mod de preparare:

  1. Încinge bine grătarul.
  2. Spală roșiile și usucă-le cu șervețele de hârtie. Taie-le jumătăți și așează-le pe grătar cu partea tăiată în jos și lasă-le să se coacă în jur de 4-5 minute, până când va prinde urme înnegrite de grătar.
  3. Scoate roșiile de pe grătar și așează-le pe un platou plat, după care amplasează haotic mozzarella și frunzele de busuioc. Stropește-le cu ulei de măsline și oțet balsamic, iar la sfârșit asezonează cu sare și piper după gust. Poftă bună.

Sugestii:

  • În loc de grătar poți folosi și o tigaie grill.

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*