GNOCCHI ÎN SOS CREMOS CU BURRATA
Recipe by Valerie’s Food
Au ieșit demențiale, se pregătesc rapid și nu e nevoie de multe ingrediente. La sigur o să vă cucerească această rețetă.
Ingrediente:
500 g gnocchi de cartofi
400 g roșii cherry
100 ml frișcă pentru gătit
3-4 linguri ulei de măsline
3-4 căței de usturoi
50 g grana padano
1 burrata
Busuioc pentru decor
Sare
Mod de preparare:
- Torn în tigaie ulei de măsline, adaug feliile de usturoi și gătesc un minut.
- Pun roșii cherry, adaug sare și gătesc 4-5 minute.
- Între timp pun apa la fiert.
- Transfer roșiile în bolul unui robot de bucătărie și mixez. Întorc sosul în tigaie, torn frișcă pentru gătit și amestec.
- Odată ce apa începe să fiarbă adaug sare și gnocchi de cartofi.
- Îi fierb până plutesc la suprafață.
- După care îi scurg de apă și îi adaug în sos, răzuiesc grana padano și amestec. Dacă e nevoie adaug 2-3 linguri de apă în care au fiert gnocchi.
- Servesc cu burrata cremoasă care face ca această rețetă să fie mai specială.
- La final decorez cu busuioc proaspăt. Poftă bună!