GNOCCHI ÎN SOS CREMOS CU BURRATA | Rețetă+Video

GNOCCHI ÎN SOS CREMOS CU BURRATA

Recipe by Valerie’s Food
0.0 from 0 votes

Au ieșit demențiale, se pregătesc rapid și nu e nevoie de multe ingrediente. La sigur o să vă cucerească această rețetă.

Ingrediente:

  • 500 g gnocchi de cartofi

  • 400 g roșii cherry

  • 100 ml frișcă pentru gătit

  • 3-4 linguri ulei de măsline

  • 3-4 căței de usturoi

  • 50 g grana padano

  • 1 burrata

  • Busuioc pentru decor

  • Sare

Mod de preparare:

  • Torn în tigaie ulei de măsline, adaug feliile de usturoi și gătesc un minut.
  • Pun roșii cherry, adaug sare și gătesc 4-5 minute.
  • Între timp pun apa la fiert.
  • Transfer roșiile în bolul unui robot de bucătărie și mixez. Întorc sosul în tigaie, torn frișcă pentru gătit și amestec.
  • Odată ce apa începe să fiarbă adaug sare și gnocchi de cartofi.
  • Îi fierb până plutesc la suprafață.
  • După care îi scurg de apă și îi adaug în sos, răzuiesc grana padano și amestec. Dacă e nevoie adaug 2-3 linguri de apă în care au fiert gnocchi.
  • Servesc cu burrata cremoasă care face ca această rețetă să fie mai specială.
  • La final decorez cu busuioc proaspăt. Poftă bună!

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*