BUNĂ DIMINEAȚA BURGER

Bună dimineața prieteni. Astăzi am gătit un burger la micul dejun, este sățios, gustos și vă oferă un surplus de energie pe o bucată de vreme. Sper să vă facă ziua mai frumoasă, cum mi-a făcut-o și mie. Să aveți o zi cât mai frumoasă și rămâneți cu Valerie’s Food. Poftă bună.

Ingrediente:

  • 2 ouă de găină
  • 2 chifle cu cașcaval (sau cu susan)
  • 4 felii de bacon
  • ½ legătură – rucola
  • 4 felii de la o roșie
  • Câțiva fulgi de ardei chilli uscat
  • Ulei de măsline sau de floarea soarelui
  • Sare și piper negru

Mod de preparare:

  1. Încinge tigaia la foc mediu.
  2. Taie chiflele în 2 și pune-le pe tigaia încinsă cu miezul în jos pentru a se rumeni și pentru a fi crocante puțin.
  3. Spală bine rucola sub jet de apă rece, zvânt-o și taie-o mășcat.
  4. Între timp rumenește baconul. Când baconul devine crocant, scoate-l pe farfurie.
  5. Începe să asamblezi burgerul: Pe partea de jos a chiflei pune 2 felii de roșii, deasupra așează câte 2 felii de bacon, după care adaugă ½ din cantitatea de rucola, deasupra ei pune atent câte un ou și presară cu cîțiva fulgi de chilli uscat, la sfârșit acoperă cu cealaltă felie de chiflă. Preseaz-o puțin ca să se spargă gălbenușul. Poftă bună.

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*