Bună dimineața prieteni. Astăzi am gătit un burger la micul dejun, este sățios, gustos și vă oferă un surplus de energie pe o bucată de vreme. Sper să vă facă ziua mai frumoasă, cum mi-a făcut-o și mie. Să aveți o zi cât mai frumoasă și rămâneți cu Valerie’s Food. Poftă bună.
Ingrediente:
Mod de preparare:
- Încinge tigaia la foc mediu.
- Taie chiflele în 2 și pune-le pe tigaia încinsă cu miezul în jos pentru a se rumeni și pentru a fi crocante puțin.
- Spală bine rucola sub jet de apă rece, zvânt-o și taie-o mășcat.
- Între timp rumenește baconul. Când baconul devine crocant, scoate-l pe farfurie.
- Începe să asamblezi burgerul: Pe partea de jos a chiflei pune 2 felii de roșii, deasupra așează câte 2 felii de bacon, după care adaugă ½ din cantitatea de rucola, deasupra ei pune atent câte un ou și presară cu cîțiva fulgi de chilli uscat, la sfârșit acoperă cu cealaltă felie de chiflă. Preseaz-o puțin ca să se spargă gălbenușul. Poftă bună.