Vă propun astăzi o rețetă ușor de preparat. Roșiile cherry prin gustul său dulceag, dă bruschettelor o altă notă. Pot fi servit atât calde cât și reci. Nu ezita să prepari această rețetă.
Ingrediente:
- 300 gr. – roșii cherry
- 1 lingură – ulei de măsline sau de floarea soarelui
- 200 gr. – cremă de brânză
- 4 felii – pâine de casă
- Sare și piper negru
Mod de preparare:
- Încinge bine grătarul.
- Amestecă roșiile cu uleiul și asezonează cu sare și piper. Fixează roșiile cu bețișoare de frigărui apoi frigele împreună cu feliile de pâine circa 4-5 minute pe grătarul încins. (Feliile de pâine trebuie să primească o culoare auriu-cafenie).
- Unge feliile cu cremă de brânză, după care așează roșiile coapte deasupra și servește imediat. Poftă bună.
Sugestii:
- Pentru crema de brânză pregătită în casă: Pune brânza de vaci (moale) într-un castron și freac-o până devine omogenă. Condimentează cu sare și piper după gust. Amestecă până obții o consistență cremoasă și omogenă.
- În loc de grătar poți folosi și o tigaie grill.