SALEURI CU BACON ȘI CAȘCAVAL I Rețetă + Video

Bună ziua dragi pofticioși. Astăzi am pregătit SALEURI CU BACON ȘI CAȘCAVAL. Este o rețetă super-ușor de realizat. Nu aveți nevoie de multe ingrediente și casa se va umple cu un miros extraordinar. Sper să vă placă această rețetă și să o pregătiți cu plăcere. Vă doresc să aveți în continuare o zi cât mai gustoasă și poftă bună!

Ingrediente:

  • 800 gr. – foitaj fără drojdie
  • 200 gr. – bacon afumat
  • 100 gr. – cașcaval răzuit
  • 1 ou (pentru uns)
  • 1 linguriță – oregano uscat
  • 1 lingură- susan

Mod de preparare:

  1. Presară masa cu puțină făină. Pune pe masă jumătate din cantitatea de aluat și întide-l puțin, trebuie să îi dai o dimensiune de circa 35 de cm. lungime și 30 de cm. lățime. Presară deasupra cașcaval răzuit și aplatizează-l cu făcălețul, în acest fel cașcavalul va intra cât de cât în aluat.
  2. Aranjează deasupra cașcavalului felii subțiri de bacon afumat. După care acoperă totul cu cealaltă jumătate de aluat, astfel încât să fie astupat tot baconul.
  3. Taie aluatul în 2 pe orizontală după care taie circa 26-28 de fâșii de 2-3 cm. Unge-le cu ou, presară pe toată suprafața oregano uscat, susan și răsucește fâșiile în spirale.
  4. Pune-le pe o tavă de copt și unge cu ou părțile care nu au fost presărate cu oregano și susan. Coace-le la cuptorul preîncălzit la 190 de grade C circa 20 de minute sau până se rumenesc frumos.
  5. Servește saleurile cu sos de pizza sau cu orice dorești. Poftă bună!

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

2 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*