ARIPIOARE CU UNT, USTUROI ȘI PARMEZAN | Rețetă+Video

ARIPIOARE CU UNT, USTUROI ȘI PARMEZAN

Recipe by Valerie’s Food
5.0 from 1 vote

Ingrediente:

  • 1 kg aripioare de pui

  • 1 linguriță usturoi pudră

  • 1 linguriță ceapă pudră

  • 1 linguriță paprika

  • 3 linguri ulei de măsline

  • Pentru sos:
  • 80 g unt

  • 1 lingură miere

  • 5 căței usturoi

  • 4 fire pătrunjel

  • 40 g parmezan răzuit

  • Sucul de la 1/2 lămâie

  • Sare și piper

Mod de preparare:

  • Condimentez aripioarele de pui cu sare, usturoi pudră, paprika, ceapă pudră, piper negru, torn ulei de măsline și amestec.
  • Le aranjez pe o tavă de copt și le pun la 200 grade C pentru 30-35 de minute sau în dependență de mărimea aripioarelor.
  • Topesc untul în tigaie, adaug miere, suc de lămâie și gătesc 2-3 minute la foc mediu spre mare, adaug cățeii de usturoi, pătrunjel și mai țin la foc un minut.
  • Torn compoziția lichidă peste aripioare, amestec, adaug parmezan răzuit și mai amestec un pic.
  • Aceste aripioare au ieșit pur și simplu delicioase. Combinația de unt, usturoi, miere, suc de lămâie și pătrunjel este fenomenală. Sper să vă placă această rețetă, poftă bună!

Rețetă video

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*