SALATĂ DE CARTOFI NOI CU SMÂNTÂNĂ ȘI MĂRAR

Ingrediente:

  • 500 gr. – cartofi noi (mari)
  • ½ cană – smântână
  • 10 – 15 fire de mărar
  • ½ coaja rasă de la o lamâie
  • Un fir de ceapă verde
  • Sare și piper negru

Mod de preparare:

  1. Spală și curăță cartofii. Pune-i într-o oală, acoperă-i cu apă rece și fierbe-i până când furculița intră ușor în ei. Lasă-i să se răcească.
  2. Între timp ocupă-te de smântână. Pune într-un bol smântâna, pătrunjelul mărunțit, sare și piper după gust. Amestecă bine compoziția.
  3. Taie cartofii în cubulețe de mărime potrivită și așează-i într-un bol încăpător.
  4. Adaugă compoziția din smântână peste cartofi și amestecă până se încorporează.
  5. Rade peste cartofi coaja de la ½ de lamâie și presară cu ceapă verde tăiată mărunt.

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*