OMLETĂ UMPLUTĂ CU BACON, ROȘII ȘI CAȘCAVAL | Rețetă+Video

Bună ziua dragi pofticioși. Astăzi am pregătit OMLETĂ UMPLUTĂ CU BACON, ROȘII ȘI CAȘCAVAL. Este o rețetă foarte delicioasă, ce vă va face ziua minunată cu prima îmbucătură. Se pregătește rapid și arată extraordinar. Sper să vă placă și să o pregătiți cu plăcere. Vă doresc să aveți în continuare o zi cât mai gustoasă și poftă bună!

Ingrediente:

  • 3 ouă
  • 1 linguriță – smântână
  • 1/3 linguriță – oregano uscat
  • 100 gr. – bacon afumat
  • 100 gr. – cașcaval
  • 4 roșii – cherry
  • 1/5 ardei chili (opțional)
  • Sare și piper
  • 2 linguri – ulei de măsline

Mod de preparare:

  1. Sparge ouăle într-un bol. Condimentează cu sare și piper, adaugă smântâna și oregano uscat,. Mixează până se încorporează toate ingredientele.
  2. Apoi încinge o tigaie la foc mediu și rumenește baconul pe ambele părți.
  3. Încinge o tigaie antiaderentă cu diametrul de 28 cm. la foc mediu. Toarnă ulei de măsline și mixtura de ouă.
  4. Du marginile spre mijloc de câteva ori în așa fel încât mixtura de ouă să astupe imediat locurile golite din tigaie. Peste un minut aranjează pe o jumătate din omletă cașcaval, bacon, câteva felii de roșii și ardei chilli. Este foarte important ca cealaltă jumătate să nu fie lipită de tigaie.
  5. Îndoaie atent omleta în două, în așa fel încât jumătate din umplutură să fie astupată. Același lucru îl puteți face direct în farfurie.
  6. Servește omleta imediat cu pâine rumenită sau cu orice doriți. Poftă bună!

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*