CARTOFI NOI COPȚI CU ROZMARIN ȘI USTUROI

Dacă încă nu ați beneficiat de cartofii noi, nu ezitați să o faceți. Aici găsiți încă o rețetă interesantă pentru a vă diversifica cina.

Ingrediente:

  • 1 kg. – cartofi noi (mici)
  • 1 lingură – rozmarin uscat
  • 3 căței – usturoi
  • 3 linguri – ulei de măsline sau de floarea soarelui
  • Sare și piper negru

Mod de preparare:

  1. Spală bine și curăță cartofii. Pune-i într-o cratiță cu apă clocotită și fierbe-i 10-12 minute sau până când au ajuns să fie parțial fierți.
  2. Încălzește cuptorul la 200 de grade C.
  3. Scurge cartofii de apă și pune-i pe o tavă de copt. Toarnă peste ei uleiul, rozmarinul tocat și cățeii de usturoi ușor zdrobiți fără să îi desfaci de coajă. Presară sare și piper și amestecă tot împreună, încât toate componentele să îmbrace cartofii.
  4. Pune-i la cuptorul încălzit pe 20-25 de minute sau până ce cartofii se rumenesc frumos. Poftă bună.

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*