BRUSCHETTE CU CREMĂ DE BRÂNZĂ ȘI ROȘII CHERRY LA GRĂTAR

Vă propun astăzi o rețetă ușor de preparat. Roșiile cherry prin gustul său dulceag, dă bruschettelor o altă notă. Pot fi servit atât calde cât și reci. Nu ezita să prepari această rețetă.

Ingrediente:

  • 300 gr. – roșii cherry
  • 1 lingură – ulei de măsline sau de floarea soarelui
  • 200 gr. – cremă de brânză
  • 4 felii – pâine de casă
  • Sare și piper negru

Mod de preparare:

  1. Încinge bine grătarul.
  2. Amestecă roșiile cu uleiul și asezonează cu sare și piper. Fixează roșiile cu bețișoare de frigărui apoi frigele împreună cu feliile de pâine circa 4-5 minute pe grătarul încins. (Feliile de pâine trebuie să primească o culoare auriu-cafenie).
  3. Unge feliile cu cremă de brânză, după care așează roșiile coapte deasupra și servește imediat. Poftă bună.

Sugestii:

  • Pentru crema de brânză pregătită în casă: Pune brânza de vaci (moale) într-un castron și freac-o până devine omogenă. Condimentează cu sare și piper după gust. Amestecă până obții o consistență cremoasă și omogenă.
  • În loc de grătar poți folosi și o tigaie grill.

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*