SORBET DE PIERSICI FĂRĂ ZAHĂR I Rețetă + Video

Bună ziua dragi pofticioși. Astăzi am pregătit SORBET DE PIERSICI FĂRĂ ZAHĂR. Este o rețetă foarte ușor de preparat și sănătoasă, ce nu conține nici un pic de zahăr, doar puțină miere. Este unul din cele mai bune sorbeturi pe care le-am mâncat și are o textură destul de fină. Sper să vă placă rețeta mea de astăzi și să o pregătiți cu plăcere. Vă doresc să aveți în continuare o zi cât mai gustoasă și poftă bună!

 

Ingrediente:

  • 1,5 kg. – piersici bine copți
  • 3 linguri – miere de albine
  • 6-7 linguri – apă rece
  • Sucul de la ½ lămâie

 

Mod de preparare:

  1. Curăță piersicii de coajă.
  2. După care taie piersicii felii, îndepărtând sâmburii.
  3. Pune bucățile de piersici într-o pungă de polietilenă ce se închide ermetic sau în orice altceva. După care pune punga la congelator pentru 4-6 ore sau până când fructele îngheață complet.
  4. Pune piersicii înghețati în bolul unui blender, toarnă deasupra mierea, scurge suc de lămâie și începe să mixezi. Când piersicii s-au zdrobit cât de cât, adaugă treptat câte o lingură de apă rece. Asta v-a ajuta ca sorbetul să se lege.
  5. Pune sorbetul într-o formă dreptunghiulară sau în orice alt recipient și lasă-l să mai stea la congelator cel puțin o oră pentru a se întări.
  6. Dar dacă nu ai răbdare servește-l imediat. Poftă bună!

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*