PRIMUL MEU MASTERCLASS I Impresii+Video

Bună ziua dragi pofticioși. Astăzi vreau să mă împart cu impresiile mele de la masterclass-ul de la data de 18 mai. Am reprezentat compania Ocean Fish, unde mereu putem găsi pește proaspăt. De aceea eu am avut încredere în ei, precum și ei în mine și am pornit la drum cu un masterclass extraordinar. Am avut o experiență interesantă, cu lume multă și circa 100 de porții servite. Înainte cu o zi credeam că pe lângă noi o să se adune pe parcursul masterclassului vreo 10, 20, ei bine 30 de oameni dar nu mai mult. Când am văzut atât de multă lume împrejurul mesei noastre, am rămas mirată plăcut. De asemenea m-ați impresionat și voi dragii mei cititori care m-ați recunoscut și ați vrut să facem câte o poză și să schimbăm câte vorbe. Cu susținerea iubitului meu Maxim am acceptat și această provocare ce ne-a ieșit în cale. Am făcut cunoștință cu oameni frumoși, talentați și prietenoși. 

Rețetă de frigărui cu creveți și sparanghel:

Ingrediente

  • Creveți medii Ocean Fish (curățați de carcasă)
  • Sparanghel
  • Coajă de lămâie
  • Ulei de măsline
  • Sare și piper negru

Pentru decor

  • Lămâie

Mod de preparare:

  1. Spală sparanghelul și îndepărtează circa 2-3 cm. din tulpina lemnoasă. Taie sparanghelul în bucăți de 2 cm. După care punele într-un bol încăpător, condimentează cu sare, piper negru, răzuiește coaja de lămâie, stropește cu puțin ulei de măsline și amestecă totul împreună.
  2. Curăță creveții de carcasă și îndepărtează-le intestinele, dar lasă-le codița, astfel arată mai bine fel mai bine. Pune creveții într-un bol, condimentează-i cu sare, piper negru și ulei de măsline. Amestecă totul împreună și este timpul să faci frigărui.
  3. Înfinge un crevete pe un țepuș de lemn pentru frigărui, apoi înfinge o bucată de sparanghel, după el încă un crevete și finisează cu încă o bucată de sparanghel. Procedează astfel până se termină toți creveții și bucățile de sparanghel.
  4. Prăjește frigăruii pe o tigaie grill câte 2 minute pe fiecare parte sau în dependență de mărime (sau îi poți coace la cuptorul preîncălzit la 220 de grade C pentru 7-8 minute).
  5. Servește creveții cu câte o felie de lămâie.

Rețetă de frigărui cu somon

Ingrediente:

  • File de somon proaspăt Ocean Fish
  • Sparanghel
  • Coajă de lămâie
  • Sare și piper negru
  • Ulei de măsline

Pentru decor:

  • Lămâie

Mod de preparare:

  1. Spală sparanghelul și îndepărtează circa 2-3 cm. din tulpina lemnoasă. Taie sparanghelul în bucăți de 2 cm. După care punele într-un bol încăpător, condimentează cu sare, piper negru, răzuiește coaja de lămâie, stropește cu puțin ulei de măsline și amestecă totul împreună.
  2. Taie somonul în bucăți de 2-3 cm.
  3. Înfinge o bucată de somon pe un țepuș de lemn pentru frigărui, apoi înfinge o bucată de sparanghel, după el încă o bucată de somon și finisează cu în o bucată de sparanghel. Procedează astfel până se termină toate bucățile de somon și sparanghel.
  4. Prăjește frigăruii pe o tigaie grill circa 30-40 de secunde pe fiecare parte.
  5. Servește frigăruii cu o bucată de lămâie.

 

Sper că cei care au gustat acești frigărui au rămas satisfăcuți și le-au plăcut aceste produse proaspete. Din păcate eu nu am reușit să gust acolo. Dar am ajuns acasă, ne-am strâns mai mulți membri ai familiei și am făcut și noi frigărui din creveți serviți cu câteva feluri de salată. Am avut o zi interesantă, iar la sfârșit de zi aveam o senzație de oboseală plăcută. Iată în ziua aceasta mi-am dat seama că iubirea mea față de gătit o pot împărți cu mai mulți oameni. Vă mulțumesc încă odată că ați fost alături de noi și că ne susțineți. Vă doresc o zi cât mai gustoasă în continuare și poftă bună!

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*