DUBLU SANDWICH CU OU, GUACAMOLE ȘI CAȘCAVAL I Rețetă+Video

Bună ziua dragi pofticioși. Astăzi am pregătit DUBLU SANDWICH CU OU, GUACAMOLE ȘI CAȘCAVAL. Astfel de mic dejun la sigur te ține sățios pentru o bucată de timp. Este delicios, plus la aceasta are multe vitamine ce vin de la avocado, spanac ș.a. Sper să vă placă acest sandwich și să îl pregătiți cu plăcere. Vă doresc să aveți în continuare o zi cât mai gustoasă și poftă bună!

Ingrediente:

  • 4 ouă (de mărimi medii)
  • 8 felii de pâine
  • 150 gr. – cașcaval răzuit (cum ar fi mozzarella, Gouda sau rusesc)
  • 2 avocado (circa 350-400 gr.)
  • 1 legătură – spanac
  • Ulei de măsline
  • Sare și piper negru

Dificultate: Mică

Timp de pregătire: 10 minute

Timp de gătire: 10 minute

Timp de total: 20 minute

Numărul de porții: 4

Mod de preparare:

  1. Taie spanacul în bucăți mici. După care pune-l pe o tigaie încinsă și călește-l circa 3-4 minute, apoi stinge focul și lasă-l să se răcească.
  2. Între timp pregătește guacamole: pune într-un bol avocado și pisează-l bine cu ajutorul unei furculițe. Condimentează cu sare și piper negru, scurge 2 linguri de suc de lămâie, toarnă 1 lingură de ulei de măsline și amestecă un pic.
  3. După ce spanacul s-a răcit, amestecă-l cu cașcavalul răzuit.
  4. Pune câteva felii de pâine pe o tavă de copt tapetată cu foaie de copt, acoperă fiecare felie cu mixtura din cașcaval și spanac.
  5. Coace feliile de pâine la cuptorul preâncălzit la 200 de grade C pentru 8-10 minute sau până cașcavalul se topește.
  6. Între timp taie roșiile rondele și fă câte o gaură în interiorul celorlalte felii de pâine. Pune-le pe o tigaie încisă și lasă-le să se rumenească pe o parte. După care întoarce-le și toarnă în interiorul găurii de pâine câte o lingură de ulei de măsline. Sparge în interior câte un ou și lasă-l să se prăjească în voie. Dacă dorești să grăbești procesul acoperă tigaia cu un capac.
  7. E timpul să asamblezi sandwich-ul: Pune peste felia de pâine cu cașcaval câteva rondele de roșii, 1 lingură sau 2 de guacamole și acoper-o cu cealaltă feliie de pâine cu ou. Poftă bună!

Dacă pregătiți această rețetă, nu uitați să o fotografiați și utilizați hashtag-ul #valeriesfood

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*